Dag Adèle en Martin. We willen jullie bedanken voor alle tijd en het meedenken bij onze wensen, om een waardevol plekje te creëren voor mijn man, onze papa. Niets was teveel. Ook bij het plaatsen van de steen is er gekeken hoe alles het mooist uitkwam. Heel zorgvuldig. Het is geworden zoals we het graag wilden hebben! Reactie van iemand die het kan weten: "Dee jonges uut Eibargen ku'j heel good hebb'n. Vakleu!" Nogmaals: dankjulliewel!

Wij vinden allemaal dat het erg mooi is geworden. De tekst, het lettertype en natuurlijk de gravure van de "elkaar vasthoudende" bomen... klasse! In samenwerking met kwekerij Wenninkhof uit Meddo is het één mooi geheel geworden. Nogmaals bedankt, Familie ten Dolle, Winterswijk-Meddo

Door de prettige samenwerking, het meedenken en jullie inzet is dit zeer persoonlijke grafmonument voor onze ouders tot stand gekomen. Wij zijn zeer tevreden. Hartelijk bedankt !

Bijna een jaar geleden is er door jullie een prachtige gedenksteen met omranding geplaatst - brokstuk Gildehauser zandsteen - voor mijn vrouw op de nieuwe begraafplaats te Hoog-Keppel.De gesprekken over vooral de vormgeving, lettertype, het hakwerk e.d. heb ik als zeer plezierig ervaren. Voor mij was het ook heel bijzonder om het insigne als teken van verpleegkundige op de gedenksteen te laten plaatsen, inhakken, en ik moet zeggen dat dit op een voortreffelijke en vakkundige manier is verricht door Marcin - u kunt het zien op hun site. Dankjulliewel, mede namens mijn kinderen voor het bereikte resultaat. Groet, Jan

Zeer netjes en erg tevreden over het resultaat. Ze denken graag met de mensen mee en er is heel veel mogelijk zoals eigen ideen. Wel jammer dat het wel een klein beetje lang duurde i.v.m. steengroeve waar de steen vanaf komt. Maar was wachten dubbel en dwars waard.

Wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat van het grafmonument. De deskundigheid, creativiteit en advies van team Steenatelier Eibergen hebben ons geholpen om de juiste keuzes te maken betreffende het grafmonument. Het is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. Hartelijk dank.

Marcel en medewerkers, hartelijk dank voor de prettige samenwerking en de prachtige restauratie van het graf van onze ouders!

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Goed gedaan. Groet, Carolien

Marcel we willen je hartelijk bedanken Fijn overleg en zeer tevreden over het resultaat

Tevreden met het grafmonument voor onze ouders, bedankt.

Het grafmonument van mijn man, die 26 febr. 1965 overleden is, was duidelijk aan een renovering toe. Dit is inmiddels door U firma uitgevoerd. Het resultaat is beter dan ik voor mogelijk had gehouden.Hartelijk dank daarvoor.

Marcel en medewerkers heel erg bedankt voor de mooie grafsteen voor onze zoon en broer Het is een aparte stoere steen geworden die precies bij hem past De combinatie van de kleuren met de vier ballen en de foto van onze zoon maken de steen helemaal af Wij zijn zeer tevreden met het resultaat Hartelijk dank Wilma Wevers

Aan Marcel Riethorst en medewerkers. Ik wil u heel hartelijk danken voor de mooie steen op het graf van mijn lieve man. Ook de tekst en het luchtmacht "vinkje", heel mooi. Veel dank van Coby

Dag Marcel en Adèle, Heel hartelijk dank voor het meedenken over en vormgeven aan het grafmonument voor Wiebe. We vinden het erg bijzonder geworden. Vooral om...dat het ook nog geplaatst is op de geboortedag van ons nichtje. Dat hadden we van tevoren niet zo kunnen bedenken!! Heel veel dank, Sandra Janna Marieke en Wieteke Terwel

De geweldige service, inzet en het meedenken van het Steenatelier hebben geleid tot een heel waardevol grafmonument voor onze vader en Marie. Het aambeeld uit het smederijmuseum is exact nagemaakt van graniet en zijn hamer is via was tot brons gegoten. De letters zijn door Jan op het originele aambeeld en met de hamer bewerkt.Heel erg bedankt, we zijn er blij mee!

Goedemorgen Marcel en Adèle, Gisterenmorgen zijn wij, benieuwd als we waren na jou berichtje over de plaatsing, even gaan kijken. Aangekomen bij de graven wordt je dan min of meer overspoelt met een gevoel van : Ja, zo moest het worden, zo hadden we het in gedachten en nu staan ze daar. Eigenlijk nog mooier dan wij hadden durven dromen. Zo is het klaar, af, mooi....   Ik dank jullie heel hartelijk voor de fantastische hartelijke samenwerking en het fijne contact dat ik bij jullie heb mogen ondervinden, en ben blij dat wij met onze vraag , min of meer bij toeval op jullie pad zijn gekomen. Nogmaals, dank. Met allervriendelijkste groet,   Michel Fleischeuer.

Beste Marcel,  We willen je graag even laten weten dat het grafmonumentje voor onze tweeling er mooi en goed uitziet. Het is helemaal naar onze zin en zoals onze dochter zei "een mooi en waardig monumentje".  Met een hartelijke groet, Dries en Annemiek Siderius.

Hallo Marcel, We zijn in Borculo geweest. Je hebt er een mooi stukje werk van gemaakt. Het enigste wat ons tegengevallen is dat we vinden dat de kleur van de steen verschilt met de kopsteen. We zijn verder wel zeer tevreden. Nogmaals bedankt voor de goede service, en we wensen jullie hele fijne kerstdagen en een gezond 2016. Theo en Marga  Damen Goor. Reactie Steenatelier Eibergen: Emerald Green graniet is een soort die erg verkleurd door het licht. Oude letterplaat van vader zal ook lichter geweest zijn. Als de natuur zijn werk doet komt de kleur bij.

Steenatelier Eibergen waardering voor Uw inzet en ideeën om wensen van mensen te realiseren omtrent te plaatsen grafmonument. Dit alles in symboliek met de overleden. m.v.gr. Mevr.G. te Raa.

Beste Marcel en Adèle, Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor de mooie steen op het graf. Op de foto leek het wat klein maar in het echt is het precies goed. We zijn trots op het geheel.   Bedankt voor jullie geduld met ons.   Met vriendelijke groet, Willemiek Schreuder

Nog voor het overlijden van mijn vrouw was er overleg over een bijzondere grafsteen, die past bij een bijzondere vrouw. Het heeft geholpen bij de verwerking om dat al voor die tijd samen te kunnen uitzoeken. Het is een mooi monument geworden en het is een plek van troost.

Hallo Martin en Adèle ik ben erg tevreden over het resultaat de steen voor mijn vrouw ziet er prachtig uit precies zoals we hadden afgesproken. Dank voor dit mooie resultaat.

Martin en Adèle bedankt voor het mooie aandenken. We zijn er erg blij mee, we hebben al verschillende mooie reacties gehad op de steen.